які питання задати дівчині при знайомстві

Які питання можна задавати при знайомстві і першій зустрічі. У кожної людини є родичі та друзі, колеги і просто знайомі - величезна кількість людей, з якими постійно доводиться спілкуватися. Але іноді людям цього здається мало і хочеться просто завести нове товариство. Ось в такій ситуації і знадобляться поради, які розкажуть, які питання можна задавати при знайомстві і першій зустрічі, щоб не відлякати потенційного друга. Правила знайомства для дівчат і хлопців приблизно однакові. Що потрібно робити: бути щирим, відкритою людиною, попросту - самим собою. Чого робити категорично не рекомендується: намагатися бути занадто оригінальним - це виглядає неестественно- брехати, адже брехня незабаром може розкритися. Варто пам'ятати, що будь-яке знайомство або розмова будуть містити в собі питання. Ось тут також слід бути обережним і не перегнути палицю. Не потрібно влаштовувати допит, питання повинні бути логічними і не нахабними. Загалом, коротко - це все, що потрібно запам'ятати. Оскільки найчастіше ініціаторами знайомств є хлопці, дівчатам не потрібно знати, як правильно задати найперше питання, який і повинен звернути на себе увагу людини протилежної статі. Але от які питання можна ставити хлопцю при подальшій розмові - враховувати варто. Отже, що ж запитати?

Найбільш часто дівчата цікавляться захопленнями молодої людини, а також місцем навчання або роботи. Почувши відповіді на ці питання, багато чого можна для себе прояснити, аж до матеріального стану чоловіка. Не потрібно задавати прямих, нахабних питань про заробіток свого співрозмовника, це може насторожити його і він засумнівається в чистоті намірів дівчини. Якщо основне про теперішнє життя було почуто, можна поцікавитися дитинством хлопця, його батьками, а також наявністю інших родичів - братів, сестер. Тут також можна завести досить тривала розмова, який дасть достатньо цікавої інформації про дану персону. Якщо ж дуже важко знайти спільну тему, можна просто спробувати обговорити щось несуттєве, таке як, наприклад, новий фільм або краще місце для поїдання піци з друзями, попутно задаючи запитання. Ще які питання можна задати чоловікові на першому побаченні?

З максимальним задоволенням всі люди розповідають про свої хобі - ось про це також можна розпитати співрозмовника. А так, не варто особливо замислюватися про це, потрібно обговорювати і говорити про те, про що легко йде мова, хай це може бути трохи недоречно згідно етикету при першій зустрічі. Не менш важливими будуть поради, які питання можна задати дівчині в момент знайомства або першої зустрічі. Дуже важливим тут є найперше питання, адже саме хлопець повинен затіяти саме знайомство. Що ж сказати, щоб привернути увагу вподобаної дівчини? Варіантів безліч. Можна просто поцікавитися, де знаходиться, наприклад, найближче кафе або ресторан. Або задати інший буденний і на перший погляд невинна питання. Далі варто спробувати розвинути думку, запитавши приблизно наступне «Вам там подобатися?» («Там затишно?», «Як на Ваш погляд там кухня?») І т Якщо дівчина не проти розмови і охоче відповідає, значить, вона повністю відкрита для нових знайомств, вудка закинута! Ще які питання можна ставити дівчині в момент знайомства, щоб вони здалися буденними?

Наприклад: «Котра зараз година?», «Як часто ходять маршрутка №Х?» І тЧто ж робити при першій зустрічі?

Все дуже просто, перелік питань приблизно такий же, як і при знайомстві з хлопцями (описано вище). Розібравшись, які питання можна ставити дівчатам, кожен хлопець може себе почувати більш впевнено і не боятися нових знайомств. Які питання задати дівчині, щоб постаратися краще її пізнати?

Вітаємо наших читачів! Сьогодні обговоримо, які питання задати дівчині, щоб при знайомстві дізнатися її ближче? Питання, які дівчатам можна задавати повинні бути оригінальні, смішні, про життя, любов і відносини також цікаві. Більш того, дівчині подобаються не тільки прикольні, веселі, а й розумні питання, тоді хлопцеві вийде зацікавити її. Відео: Як перевірити документи перед покупкою автомобіля. Тому ми багато думали, досліджували і склали список таких питань, які допомагають хлопцеві не тільки познайомитися з сподобалася йому дівчиною, але і зрозуміти, що вона з себе представляє. Тому йому залишається тільки ознайомитися з цим списком питань, задати їх і уважно слухати відповіді дівчат, роблячи для себе певні висновки. Цікаві питання дівчатам. Твоя думка, як чоловіки ставляться до жіночих примх і невдоволення? Чи варто до них вдаватися, щоб змусити хлопця поступитися дівчині? Тобі подобаються палять чоловіки? Як ставишся до курящих жінок? На твій погляд, для чоловіка жінка, яка курить виглядає привабливою чи ні? Навіщо дівчата намагаються одягтися красиво, елегантно і при цьому курять?

при виборі чоловіка на що, перш за все, повинна покладатися жінка: серце, розум або почуття? Твоє ставлення до чоловіка, що не терпить заперечення або незгоду жінки з його думкою? Тебе турбує думка хлопців або дівчат про твоєму волоссі, фігурі, одязі, стилі або манерах? Питання до дівчини про її віці вважаєш непристойним, поганим тоном або нормальним питанням?

На твій погляд, що тебе відрізняє від інших жінок, яка твоя найкраща особливість? Як дівчина розуміє, що потрібна хлопцю чоловіку, і як йому це правильно показати?

Погодишся з такою думкою (переважно чоловічим), що все жінки, які палять - повії? Припустимо, твій хлопець пропонує тобі сигарету, закурити, щоб догодити йому?

чому часто дівчина вважає за краще поганого хлопця хорошому? Можеш назвати найкращий вік для заміжжя? Яких хлопців найчастіше уникають дівчата? Для жінки має значення велика різниця у віці c чоловіком? Яке краще співвідношення віку?

Який одяг, зачіска, яку носять чоловіки, тобі подобається найбільше, яку терпіти не можеш?

себе вважаєш ревнивою жінкою?

На який крок готова з ревнощів?

Чого дівчата бояться при знайомстві з хлопцем або на першому побаченні? Про що хлопцеві найкраще розмовляти з незнайомою дівчиною, щоб познайомитися і сподобатися їй? Чого на перших порах не можна питати у дівчат, бажаючи розвинути відносини з ними? Які жіночі якості для жінки вважаються найважливішими? З цього списку, які тобі притаманні?

Який найстрашніший, огидний фільм ти дивилася? Було моторошно, страшно, тоді чому дивилася?

Згоди не спати кілька діб, тільки щоб доглядати за хворим, незнайомою людиною?

Через що могла б розлучитися зі своїм бойфрендом?

Які риси характеру у чоловіків тобі не подобаються?

Змогла б з ними змиритися, якщо вони будуть у твого хлопця?

Чи варто дівчині утримувати хлопця, якщо він хоче піти?

Ніколи не пробувала бейсджампінг, банджі-джампінг (тарзанка) або інші екстремальні види спорту? Смішні питання дівчатам. Чи можна повірити хронічного брехунові який зізнався, що він бреше?

Здається я, втратив свій номер, можна мені отримати твій? Яка твоя думка: співробітникам чайних компаній дозволяють брати перерву на каву тайм?

Хамелеон в кімнаті сміху, якого буде кольору?

Чому про людину з міцним, глибоким сном кажуть «спав, як дитина», якщо діти прокидаються кожні дві години? Яка різниця між нормальним і фантастичним кетчупом?

Якщо сміх є найкращими ліками, тоді чому говорять «помер від сміху», дивлячись цю комедію?

Лисому чоловікові, який працює шеф кухарем ресторану потрібно надягати кухарський ковпак? Якщо є швидкість звуку і світла, чому тоді немає швидкості запаху?

Чи доречно сказати «хороші похорон» на похоронах? Чому люди сильніше тиснуть на пульт дистанційного керування, знаючи, що батарейки сіли?

Якщо весь світ - це театр, тоді де сидять глядачі? Можна свої «Козюльки» витирати в гостях під диваном поки не бачить господар? Одне бажання твоє виповнилося я вже тут, які залишилися два твоїх бажання? Риба страждає від спраги на сковороді? Романтичні питання дівчатам. Оригінальні питання дівчині. Можеш підробити чийсь акцент, голос? Припустимо, у тебе на один день з`явилася така можливість, чий би голос підробила і заради чого? Хлопець, що зустрічається з дівчиною, має право вимагати у неї звітувати, що вона носить у своїй сумочці, які контакти в телефоні, смски?

Має він право без її відома перевіряти їх?

Показала б вміст свого хлопця? Який вид відпочинку тобі більше підійде: 1) лежати на дивані і дивитися телевізор-2) чатитись в соцсетях- 3) цілий день спати- 4) зайнятися улюбленим хобі, кулінаріей- 5) провести час на природі або подорожувати з діточками? Припустимо, тебе попросили написати про своє життя книгу, як би її назвала і якого жанру вона буде? Якщо тобі запропонують роботу з більшим заробітком, але за однієї умови: цілий рік працюєш під замком, далеко від будинку, абсолютно ні з ким не розмовляючи - погодишся на таку роботу?

Уяви, у тебе є єдина можливість вплинути на будь-якого чоловіка, щоб він дав перед тобою заміжжя, на кого хотілося б вплинути?

Для жінки важливіше подарунки, компліменти або знання того, що про неї думають люди, що дарують подарунки? Змогла б зробити «підлість» своєї суперниці в боротьбі за увагу чоловіка? Звернулася б до «бабок», щоб зробити приворот, псування на суперницю або чоловіка? Як би описала мене свою сім`ю?

Твоє ставлення до думки «якщо б`є, значить, любить»?

Простіше хлопця, якщо він тебе вдарить? Питання для дівчат про життя. Що найголовніше в житті тобі хочеться встигнути зробити?

Як думаєш, в житті тобі знадобиться шкільне навчання, ВНЗ, коледж?

Які навчальні предмети, потрібні для реального життя? Твоє уявлення свого майбутнього будинку?

Які твої захоплення?

Чи повинна дівчина або хлопець чимось захоплюватися в своєму житті?

Можеш назвати самий неприємний момент свого життя?

Який тобі хотілося б побачити себе через 10/20/30 років?

Зможеш відмовитися від кар`єри, щоб стати матір`ю і домогосподаркою? Як дівчині досягти успіху в житті? Питання для дівчат про кохання. Скажи, любов c першого погляду це вигадка режисерів або вона існує? Як думаєш, у кого така любов найчастіше трапляється: хлопців чи дівчат? Що зазвичай нагадує дівчині про любов хлопця до неї?

У тебе колись були сильні почуття до хлопця, була в когось закохана?

Як думаєш хлопцям подобається чути компліменти від протилежної статі і як часто? Коли ти вперше зрозуміла, що закохалася?

Що відповіси цікавим подругам, запитувачам на якій стадії твої стосунки з молодим чоловіком?

На які компроміси готова піти, щоб зберегти відносини? Що думаєш про ранніх відносинах, поцілунках?

З якого віку дівчатам потрібно зустрічатися?

Найбільше в любові і відносинах чого боїшся? Що потрібно від чоловіка, щоб його жінка відчувала себе особливою, коханої? Розумні питання для дівчат. Твоє ставлення до алкоголю? Який алкогольний напій тобі подобається найбільше?

Скільки дівчині можна випити?

Чи є небезпека для дівчини п`є на вечірці?

Погодишся з думкою, що алкоголь чи наркотики заспокоюють депресію, горе, особливо після розставання з коханою? Вмієш молитися, за кого молишся?

Чи може молитва допомогти тобі? За останній рік, які найважливіші три події відбулися в світі, країні, твоєму житті? Для жінки важлива ерудиція чоловіки?

Їй самій потрібно бути ерудованою, щоб залучити хорошого партнера життя? Яким в твоєму уявленні виглядає щасливий шлюб? Що потрібно для цього від чоловіка або жінки?

Вважаєш себе віруючою?

Віра може вплинути на твій вибір супутника життя? Змогла б зв`язати своє життя з чоловіком іншої віри?

Що тебе надихає робити нелюбимі речі: роботу, навчання? Прикольні питання для дівчат. Коли-небудь закохувалася з найкращою подругою в одного хлопця?

Якщо через хлопця опинишся зі своєю подругою суперницями, як поступиш? Пішла б на нудистський пляж засмагати?

Твоя думка, хто більше «перемиває кістки» іншим - хлопці чи дівчата? Яке твоє ставлення до пліток? Змогла б розпустити плітки, щоб помститися подрузі, хлопцю?

Вмієш стримуватися, коли тебе «дістають» або завернеш «міцне слівце»?

Які смішні для інших речі тебе не змусять сміятися?

для відносин хлопцеві потрібно вміти спілкуватися з дівчиною або це необов`язково? У тебе нормальний бос на роботі?

Хотілося б йому помститися і як? Коли-небудь «сходила з розуму» від поцілунку, відчувала, що він закрутив тобі голову?

Як би тобі хотілося витратити останній тиждень свого життя? Одного разу прокинувшись і зрозумівши, що можеш читати думки людей, чиї думки хотіла б прочитати?

Припустимо, рік твого життя коштує мільйон, скільки років була б готова продати? Кажуть лестощі, відкриває будь-які двері: ти розумієш, коли тобі лестячи?

Тобі це подобається? Віддаєш перевагу екзотичні страви в п`ятизіркових готелях або супер смачну фруктовий пиріг з найближчої закусочної? Яке твоє ставлення до хлопця, який страждає надмірною волосистістю: це може позначитися на відносинах?

Про яке весілля мрієш: дорогий, незвичайної, романтичної? Змогла б зробити першої крок для знайомства з вподобаним хлопцем? Припустимо, сподобався тобі хлопець відкинув твою любов, що б ти зробила, бажаючи утримати його?

Погодилася б вийти заміж за жебрака, але по-справжньому любить тебе чоловіка? Як поставишся, якщо твій чоловік у вихідні буде кілька разів на місяць їхати з друзями в лазню, на риболовлю чи йти грати в футбол?

Відео: Які питання задавати на етапі знайомства. висновок. Досліджуючи простори рунета по цій темі, ми прийшли до висновку, що чоловіки частіше за все цікавляться тим, які питання задати дівчині? Адже різні ситуації вимагають різних типів питань. Це саме те, що ми передбачили в розділах цієї статті. Продумані питання є ключовим моментом не тільки щоб познайомитися з дівчиною, але і щоб краще її пізнати, наприклад, який дружиною вона буде. Якщо вони цікаві, прикольні, десь навіть смішні і розумні, то допомагають не тільки усунути паузи в спілкуванні, але і дають хлопцям ініціативу і перевага перед іншими, щоб сподобатися дівчині. Які питання можна задавати при знайомстві і першій зустрічі. У кожної людини є родичі і друзі, колеги і просто знайомі - величезна кількість людей, з якими постійно доводиться спілкуватися. Але іноді людям цього здається мало і хочеться просто завести нове това. Зміст: У кожної людини є родичі і друзі, колеги і просто знайомі - величезна кількість людей, з якими постійно доводиться спілкуватися. Але іноді людям цього здається мало і хочеться просто завести нове товариство. Ось в такій ситуації і стануть в нагоді поради, які розкажуть, які питання можна задавати при знайомстві і першій зустрічі, щоб не відлякати потенційного друга. Правила знайомства для дівчат і хлопців приблизно однакові. Що потрібно робити: бути щирим, відкритим людиною, просто - самим собою. Чого робити категорично не рекомендується: намагатися бути занадто оригінальним - це виглядає неприродно; брехати, адже брехня незабаром може розкритися. Варто пам'ятати, що будь-яке знайомство або розмова міститимуть в собі питання. Ось тут також слід бути обережним і не перегнути палицю. Не потрібно влаштовувати допит, питання повинні бути логічними і не нахабними. Загалом, коротко - це все, що потрібно запам'ятати. Так як найчастіше ініціаторами знайомств є хлопці, дівчатам не потрібно знати, як правильно поставити найперше питання, який і повинен звернути на себе увагу людини протилежної статі. Але ось які питання можна задавати хлопцеві при подальшій розмові - враховувати варто. Отже, що ж запитати?

Найбільш часто дівчата цікавляться захопленнями молодого людини, а також місцем навчання або роботи. Почувши відповіді на ці питання, багато чого можна для себе прояснити, аж до матеріального стану чоловіки. Не потрібно ставити прямих, нахабних питань про заробіток свого співрозмовника, це може насторожити його і він засумнівається в чистоті намірів дівчини. Якщо основне про теперішнє життя було почуто, можна поцікавитися дитинством хлопця, його батьками, а також наявністю інших родичів - братів, сестер. Тут також можна завести досить тривала розмова, який дасть досить цікавої інформації про дану персону. Якщо ж дуже важко знайти спільну тему, можна просто спробувати обговорити щось несуттєве, таке як, наприклад, новий фільм або краще місце для поїдання піци з друзями, попутно задаючи питання, що цікавлять. Ще які питання можна задати чоловікові на першому побаченні?

З максимальним задоволенням все люди розповідають про свої хобі - ось про це також можна розпитати співрозмовника. А так, не варто особливо замислюватися про це, потрібно обговорювати і говорити про те, про що легко йде мова, нехай це може бути трохи недоречно згідно з етикетом при першій зустрічі. Не менш важливими будуть поради, які питання можна задати дівчині в момент знайомства або першої зустрічі. Дуже важливим тут є найперше питання, адже саме хлопець повинен затіяти саме знайомство. Що ж сказати, щоб привернути увагу вподобаної дівчини?

Варіантів безліч. Можна просто поцікавитися, де знаходиться, наприклад, найближче кафе або ресторан.Або задати інший звичайний і на перший погляд невинна питання. Далі варто спробувати розвинути думку, запитавши приблизно наступне «Вам там подобатися?» («Там затишно?», «Як на Ваш погляд там кухня?») І т Якщо дівчина не проти розмови і охоче відповідає, значить, вона повністю відкрита для нових знайомств, вудка закинута! Ще які питання можна задавати дівчині в момент знайомства, щоб вони здалися буденними?

Наприклад: «Котра зараз година?», «Як часто ходять маршрутка №Х?» і тЧто ж робити при першій зустрічі? Все дуже просто, перелік питань приблизно такий же, як і при знайомстві з хлопцями (описано вище). Розібравшись, які питання можна задавати дівчатам, кожен хлопець може себе почувати більш упевнено і не боятися нових знайомств. Що сказати дівчині при знайомстві? Ідеальне відкриття бесіди! Перше враження, які ви складете про себе перед дівчиною, залишиться в її пам'яті і в подальших ваших зустрічах. Знайомство – як чистий аркуш, тому необхідно відразу задати інтригуючий почерк, що б добитися необхідного ефекту. Нудні і стандартні заготовки створять точно таке ж нудне враження, їх необхідно уникати. Якщо з перших слів, ви проявите оригінальний підхід, то здивуйте і зацікавите даму. А саме це і є твоя мета, з якої я допоможу тобі розібратися!

Що сказати дівчині при знайомстві?

В момент зустрічі вам необхідно відразу ж повідомити про свої наміри. Звичайно, робити це, потрібно не відкрито, а дуже завуальовано підбираючи потрібні фрази. Будь-яка гарна дівчина знає свою ціну і не поведеться на дешеві підкати. Якщо вже вам довелося проколотися, виходом із ситуації залишаються флірт і жарти. Якщо ваші наміри серйозні, то й говорити ви повинні відповідно. Не мимрити, а конкретно і виразно висловлюватися. Крім того, не слідують починати спілкування з панночкою зі слів: «А можна з тобою познайомитися?» Після такої репліки вас не пошле тільки та, якій нічого втрачати. Надії, якої давно вичерпалися і тепер вона готова задовольнятися хоч кимось!

Такі дами нас не цікавлять, тому проходимо повз і діє відповідно до нашої планки. Власне проблема полягає у тому, що багато хто не підходять до дівчини, тільки з-за того, що не знають, з чого почати і що конкретно сказати. Поради для ефективного знайомства з дівчатами. Починається все з простого слова «Привіт» і вашої приємної посмішки. Будьте природні, не боячись здатися нерозумним або смішним. Головне це бути чесним і розташувати до себе співрозмовницю. Назвіть своє ім'я і почуєте її у відповідь. Коли ви представилися, і ще не встигло початися незручне мовчання, саме час поставити питання для обговорення. Якесь питання, це лише один з варіантів, але найбільш дієвий. Жінки хочуть здаватися експертами, в якій би то не було області, їх компетентна думка обов'язково повинно бути почуте. Як тільки ви відчуєте цей запал виник в ній, знайте, що перебуваєте на правильному шляху. Про що конкретно запитати, тут вже потрібно визначитись виходячи з ситуації. Доречний і цікавий питання, з метою отримання ради допоможе у розвитку діалогу. Інший спосіб, це запропонувати свою допомогу, якщо вона, звичайно, потребує сторонньої підтримки. Не складно уявити ситуацію, коли явно необхідна чоловіча допомога, але дуже часто прийняти таку послугу готові не всі. Прояву ініціативи і бажання допомогти – виглядають більш ніж гідно! Час від часу потрібно говорити компліменти, вказуючи на вашу захопленість дамою. Немає сенсу використовувати банальні компліменти за типом: «Ти така гарна!» ніякого ефекту вони не вироблять, максимум, що може бути – вона з ввічливості подякує. Ваше знайомство не зрушиться з мертвої точки. Іноді, краще нічого не сказати, чим повторити те, що вона вже чула сотні разів! Звичайно, легка ілюзія байдужості до дівчини може бути корисною, але куди легше таким методом все зіпсувати, чим налагодити. Існує контекстуальний спосіб знайомства, суть якого полягає в тому, що немає сенсу використовувати готові шаблони, а значно корисніше користуватися тим, що відбувається в даній ситуації. Так як велика проблема заготовок полягає в тому, що ти можеш сказати красиву і яскраву репліку, а після знову повернутися, до своєї манері висловлюватися. Тобто те, що доводиться говорити, не завжди відповідає твоєму характеру. Досить важко контролювати цей процес і стежити, що б не надіти на себе недоречну брутальну маску. Приклади контекстуального методу. Ситуація сама підкаже, як діяти, тому не варто продумувати все наперед. Така імпровізація вимагає досвіду, але навчившись імпровізувати на ходу, знайомитися не складе ніякої праці. Оригінальні фрази для знайомства. Приклад запам'ятовуються і яскравих фраз, після яких відмовити вам буде вкрай складно. Всі вони різні, але далеко не кожна підійде саме для вашого випадку, подивіться і візьміть на озброєння саме ті, які ви вважаєте найбільш актуальні! Не припиняй посміхатися, я закохуюся сильніше з кожною хвилиною! У тебе ніжний погляд, подивись на мене! Ти дуже гарна, прям настільки, що у мене вилетіло з голови, що я хотів у тебе спитатися! У чому секрет, як тобі вдається так добре завжди виглядати?

Привіт, як ти вважаєш, з нас виходить заводна пара?

Я так задивився на тебе, що забув представитися, давай ще раз спробую. Вибачте, не покажіть мені, кротчайшую дорогу до вашого серця? Як ти думаєш, на скільки хвилин допустимо спізнюватися, і чи припустимо взагалі?

Можна я проведу тебе до дому, як мінімум поглядом? Ви вірите в любов, з десятого погляду? Я все ніяк власний номер телефону згадати не можу, не даси свій? Єдине що мені не прошепотіли ваші очі, так це як вас звати?

Не підкажіть, котра зараз година, а скільки у вас вільного часу? Вас цікавлять молоді, привабливі хлопці?

Дуже цікаво, у кого з нас двох прекрасніше посмішка?

Привіт, уявляєш, ти мені сьогодні наснилася! Я не місцевий, не розкажіть, як пройти до вашого серце?

Я дуже довго вибирав гідне кафе, і нарешті знайшов варіант, де ми зможемо провести час разом!

Дівчина, мені потрібна допомога, я тону в твоїх очах!

Привіт, я вже встиг зрозуміти, що сьогодні нам обом дуже пощастило!

Нічого страшного, я підійшов до тебе з таким самовпевненим виглядом?

Ви всім так мило посміхаєтеся, чи тільки тим, хто сподобався? Які у вас прекрасні ноги, прямо на заздрість!

Як багато хлопців бажало вашої уваги, але я краще ніж будь-який з них, хочете доведу? Фрази для знайомства на вулиці. Багато красивих дівчат зустрічається під час звичайної прогулянки по вулиці. Що б не втрачати прекрасних дам, краще навчитися правилам знайомства на вулиці. Кілька вдалих прикладів допоможуть тобі в цьому!

Привіт, хотів запитати, скільки можна запросити тебе повечеряти?

Не підкажеш, як пройти до твого серця?

У тебе дуже граціозна хода, ти, напевно, танцюєш? Фрази для знайомства в інтернеті. Часом, не виходячи з дому, ти знаходиш більше цікавих і привабливих людей, чим міг, блукаючи по місту. Друковані висловлювання не підкріпити емоціями та жестами, втім, це і на краще, так як менше складнощів може виникнути. Як правило, варіанти для зав'язування розмови залежать від фотографій, з яких можна дізнатися більшість інтересів і уподобань. Ти бездоганно одягнена, бути може, ти професійний стиліст?

Люблю лабрадорів, хочу завести цуценя. Не підкажеш, важко доглядати? Тобі подобається Париж настільки сильно, як і мені?

Фрази для знайомства з СМС. Якщо ти соромишся, так почати розмову буде куди легше. Є багато часу для обдумування своєї відповіді, та й спілкуватися по СМС можна де завгодно. Дуже зручний і доступний спосіб знайомства. Я взяв твій номер в одного. Він сказав, що ми разом відмінно виглядаємо! Можу я з тобою пофліртувати? Прекрасна дівчина заслуговує дивного знайомства. Як на рахунок пройтися по визначним місцям міста?

Фрази для знайомства в транспорті. Громадський транспорт може і не найприємніше місце, але коли ви бачите красиву жінку, можливі незручності відходять на другий план, і більше того, здатні підштовхнути до ідей. Не можу дотягнутися до поручня, можна триматися за вас?

Вам не тісно? Це все тому, що я для вас всіх розштовхав!

Ви зараз виходите?

– тільки разом з вами! Нічого страшного, якщо я буду милуватися тобою поблизу, а не з кінця автобуса?

Знаєш, якби не твоє обличчя щоранку в цій маршрутці, я б ходив тільки пішки!

Бачите, як ми разом стійко стоїмо! Фрази для знайомства на зупинці. Вибачте, не підкажіть, як давно виїхав автобус?

Не підкажіть, на якій маршрутці можна доїхати до такої адреси?

Як довго ми будемо їхати? Ви завжди виходьте на тій ж саме зупинці, що і я, ми живемо поряд?

Фрази для знайомства в метро. На метро деякі з нас їздять кожен день, і кожен раз бачать багато різних дівчат, з якими хочеться почати спілкування. Кілька вдалих фраз: Ми щодня їздимо разом, може, пора вже познайомитися?

Моїй дріб'язку на проїзд, вистачить, що б купити вашу посмішку? У вас за спиною стоїть прекрасний хлопець, вас це не цікавить?

Фрази для знайомства в магазині. В залежності від того, у якому конкретно магазині ви знаходитесь, варто вибирати підхід. Втім, заплутатися тут, не вийти. Вибачте за турботу, але що ви можете порекомендувати прочитати з жанру фантастики?

Не підкажіть, де тут апельсиновий сік, ніяк не можу знайти? Хотів запитати вас, розпродаж вже почалася, або тільки з наступного тижня? Я повинен вибрати подарунок для друга, але навіть не знаю що подарувати, можете порадити щось?

Фрази для знайомства в кафе. Дівчина, я б не відмовився від компанії, якщо хочете, можемо зайняти той дальній столик біля вікна. Сьогодні у мене свято, і я не проти б пригостити красиву дівчину, що бажаєте?

Я перший раз в цьому закладі, не могли б ви порекомендувати мені якийсь смачний десерт?

Це моє улюблене кафе, я тут часто буваю і знаю практично всіх, але вас бачу вперше, може виправимо непорозуміння? Фрази для знайомства в музеї. Гарне місце, зібрала цікавих і різноманітних людей. Насолоджуватися мистецтвом можуть не всі, розуміти його – ще менша кількість. Якщо намацати потрібну тему, висловити свої висловлювання щодо картини або бюста, можна привернути увагу будь. Що ви думаєте щодо цієї картини? Як я вважаю, вона одна з кращих представницьких сюрреалістичного жанру, а ви що скажете? Ви знайомі з історією стародавньої Японії? Наскільки багато ви знаєте про обладунках самураїв? Якби стояв вибір, яку картину купити, я б довірився вам, впевнений ви добре розбираєтеся, не так? Фрази для знайомства в ліфті. Не боїтеся їздити на ліфті? У мене особисто це викликає моторошний страх. Не знаєте з чого б раптом? А цей ліфт, випадково до раю не довозить, раз вже в ньому ангел?

Знаєте, я б не засмутився, якщо б ліфт застряг, з такою-то чудовою дівчиною. Фрази для знайомства на пляжі. Спекотна погода та охолоджуюча вода, місце, де можна милуватися не тільки хвилями. Ви зможете розгледіти фігуру дівчини у всіх деталях, головне не витріщається на неї. Вибачте, я зовсім не вмію плавати, а у вас це легко вдається, не могли б пояснити мені, з мене морозиво!

Можна взяти ваші окуляри на час, я забув свої, а попірнати полювання!

Можете допомогти мені з'їсти кавун, а то одному мені занадто багато!

Давайте посперечаємося на бажання, хто швидше пропливе 100 метрів?

Не могли б доглянути за моїми речами, поки я плаваю, я вас потім якось віддячу. Живі приклади знайомств на вулиці: напевно самим тупим варіантом, який можна придумати!

Але навіть такий спосіб, виявляється, працює. Питання, які можна задати дівчині. Зовсім недавно я написав статтю під назвою «Теми для спілкування з дівчиною на всі часи». Сподіваюся, багатьом вона була корисна і ви дізналися, на які теми можна і потрібно спілкуватися з дівчатами на побаченнях. Не важливо, де ви знаходитесь, в кафе, в парку або де то ще. Часто у спілкуванні з дівчиною виникають незручні паузи. У цей момент хлопець і дівчина починають відчувати себе не дуже комфортно. Щоб уникнути таких незручних моментів на першому і наступних побаченнях, я вирішив сьогодні відповісти на питання: «? Які питання можна задати дівчині ». Заповнити цю прогалину у вашій розмові повинен саме ти, будучи чоловіком. Звичайно, добре якщо тобі попадеться дівчина, яка любить поговорити і сяде тобі на вухо, але у таких особ є свій мінуси. А у всіх інших випадках, від цього незручного мовчання повинен піти саме ти. Сьогоднішня стаття буде тобі в допомогу. Я дам список питань, які ти зможеш задати дівчині, щоб розвинути цю тему далі і продовжити спілкування без непотрібних пауз. Питань, яких можна задати дівчині дуже багато. Намагайся задавати ті питання, на які ти дійсно хочеш почути відповідь. Багато її відповіді дозволять тобі дізнатися її краще. Ти будеш знати, які квіти їй дарувати, куди запросити на побачення і т.д. Після кожного її відповіді, говори свою точку зору. Дівчині буде дуже цікаво її почути і подивитися твою реакцію на її відповіді. Тепер ти знаєш, які питання можна ставити дівчині. Тільки не потрібно сипати на неї ці питання без зупинки. Запитай її, що тебе цікавить, скажи свою думку і починай розвивати цю тему. Так ти станеш дуже цікавим співрозмовником, з яким дівчина завжди буде відчувати себе комфортно і затишно. Питання, які можна задати дівчині. Зовсім недавно я написав статтю під назвою «Теми для спілкування з дівчиною на всі часи». Сподіваюся, багатьом вона була корисна і ви дізналися, на які теми можна і потрібно спілкуватися з дівчатами на побаченнях. Не важливо, де ви знаходитесь, в кафе, в парку або де то ще. Часто у спілкуванні з дівчиною виникають незручні паузи. У цей момент хлопець і дівчина починають відчувати себе не дуже комфортно. Щоб уникнути таких незручних моментів на першому і наступних побаченнях, я вирішив сьогодні відповісти на питання: «?

Які питання можна задати дівчині ». Заповнити цю прогалину у вашій розмові повинен саме ти, будучи чоловіком. Звичайно, добре якщо тобі попадеться дівчина, яка любить поговорити і сяде тобі на вухо, але у таких особ є свій мінуси. А у всіх інших випадках, від цього незручного мовчання повинен піти саме ти. Сьогоднішня стаття буде тобі в допомогу. Я дам список питань, які ти зможеш задати дівчині, щоб розвинути цю тему далі і продовжити спілкування без непотрібних пауз. Питань, яких можна задати дівчині дуже багато. Намагайся задавати ті питання, на які ти дійсно хочеш почути відповідь. Багато її відповіді дозволять тобі дізнатися її краще. Ти будеш знати, які квіти їй дарувати, куди запросити на побачення і т.д. Після кожного її відповіді, говори свою точку зору. Дівчині буде дуже цікаво її почути і подивитися твою реакцію на її відповіді. Тепер ти знаєш, які питання можна ставити дівчині. Тільки не потрібно сипати на неї ці питання без зупинки. Запитай її, що тебе цікавить, скажи свою думку і починай розвивати цю тему. Так ти станеш дуже цікавим співрозмовником, з яким дівчина завжди буде відчувати себе комфортно і затишно. Що можна цікавого запитати в дівчини: в листуванні у незнайомої, які питання задавати, корисні поради. З огляду на той факт, що іноді розмови між представниками обох статей під час знайомства з тих чи інших причин можуть зайти в глухий кут, корисно було б взяти для себе на замітку типові питання, які можна задати дівчині. Нотка оригінальності і віртуозності автора допоможе додати їм неповторності та новизни. Що запитати у дівчини при листуванні в інтернеті і при особистому спілкуванні Які питання можна задавати Питання для знайомства Як розговорити співрозмовницю Чи варто додавати трохи вульгарності Труднощі на першому побаченні Питання, від яких варто відмовитися Корисні поради. Що запитати у дівчини при листуванні в інтернеті і при особистому спілкуванні. На відміну від хлопців, дівчата значно рідше ведуться на привабливий зовнішній вигляд перших. Безперечно, їм важливо, щоб чоловік був доглянутим і виглядав охайно, проте для представниць жіночої статі важливіше поведінка чоловіка. Оптимальним варіантом розмови буде невимушений його хід, без використання словесних заготовок, однак не у всіх це виходить, а щоденна практика з такого роду сценаріями виробляє у людини здатність під час знайомства задавати хороші і своєчасні питання. Сьогодні хлопець має можливість познайомитися з дівчиною не тільки особисто, але і через інтернет. Люди вибирають листування в соціальних мережах, наприклад, ВКонтакте, як спосіб знайомства тому, що в такому випадку ризик емоційних переживань щодо відсутності взаємності в бажанні познайомитися менше: незважаючи на те що людина може зовсім не відповісти, ви не відчуваєте таке відчуття сорому, як при реальному знайомстві, а, навпаки, перебуваєте в приємному передчутті під час очікування відповіді. Важливо!

Обережно використовуйте компліменти щодо зовнішності, не частіть з ними, відзначаючи здебільшого особливості смаку дівчини, таланти і досягнення. Для того щоб познайомитися в електронному вигляді, достатньо всього лише написати вподобаній особі, в реальності ж важко буває навіть просто заговорити. З метою максимальної природності знайомства можна запропонувати дівчині свою допомогу в чомусь, запитати поради, попросити щось пояснити. Тактовно використовуйте будь-яку інформацію про цю дівчину, уважно спостерігаючи за нею (наприклад, виглядаюча з сумки книга з ім’ям відомого автора, наявність двох речей в одязі однакового кольору розповість про її переваги в літературі і улюблений колір). Які питання можна задавати. Розглянемо список найпопулярніших питань, які дозволять розвинути бесіду з дівчиною, з чого варто починати, як і коли переходити до інших тем. Питання для знайомства. Якщо ви хочете познайомитися з дівчиною через соціальні мережі або сайт знайомств, перше, з чого можна почати, це детально вивчити її профіль. Дізнавшись загальну інформацію про людину яка вас цікавить, ви зумієте припустити, про що запитати дівчину. Далі необхідно з’ясувати, чи перебуває вона в стосунках з кимсь, чи вільна і відкрита для нових знайомств, якщо це не вказано в анкеті. Однак робити це слід дуже акуратно і тактовно, щоб не налякати, не образити свою співрозмовницю, а, навпаки, зацікавити. Чи знаєте ви? Найцікавіші питання для будь-якої людини починаються зі слів «Якби …». Люди обожнюють мріяти, формувати припущення з приводу кращої версії свого життя, а до тих, хто запитує їх про такі речі, вони відносяться більш довірливо і близько, ніж до інших. Можна здійснити це в такий незвичний спосіб, що передбачає використання легкого, але впевненого флірту: «Чи є у мене шанси завоювати вашу увагу або вона вже належить комусь іншому?». «Швидше за все, ви не самотні. Але мені б так хотілося, щоб я помилився». «Чи зайняті думки і серце такої чудової дівчини кимось із представників сильної половини людства?». «Мене хвилює одне дуже важливе питання: ви вільні?

Я згоден битися за кожну секунду вашої волі ». Напевно такий підхід не залишить байдужою дівчину, у якої немає хлопця. Швидше за все, вона продовжить розмову, тому що представниці жіночої статі люблять неординарність і оригінальність з боку хлопців по відношенню до себе. Далі можна зробити дівчині комплімент стосовно незвичайності милозвучності імені або розповісти свої пізнання про його значення або характер людей, що носять подібні імена. «Вікторія, це в вашу честь назвали богиню перемоги?». «Чув, що ім’я Олена грецького походження. У вас в роду є греки?

». «Яке вишукане і рідкісне ім’я Мішель (Ніколь, Адель). Скажіть, чи відчуваєте ви себе особливою по життю? ». «Кажуть, що ім’я Наталя носять рішучі жінки, які грають в суспільстві роль лідера. Напевно у вас є такі ж якості ». Важливо! Якщо ви не знаєте або від хвилювання забули, які питання хотіли б задати, для початку використовуйте оточення, погоду та інші ресурси повсякденності, як привід почати розмову. Запитайте, чи подобається дівчині інтер’єр кафе, в якому ви перебуваєте, скажіть про прекрасний вид, що відкривається з прилеглої набережної, обговоріть стиль будівель в районі, по якому прогулюєтесь. І все ж намагайтеся не переборщити з оригінальністю компліменту: пам’ятайте, що кожен наступний повинен звучати в подібному або навіть кращому попереднього форматі, а вчащати з такого роду репліками не варто. Далі можна перейти до питань про особистість дівчини, її інтереси, справи, якими вона займається, освіту та цілі, а також мрії (на підставі даних профілю). Не ставте питання, інформація про які вичерпно вказані в анкеті. Можете просто розвинути якусь із тем, показавши, що перед тим, як написати дівчині, ви ознайомилися з даними, зазначеними нею самою. Це буде їй лестити. «Ким ти хотіла стати, коли виростеш, на кого вивчитися? Твоє бажання здійснилося? ». «Чи є якесь хобі, улюблене заняття?

Чим ти захоплюєшся?”. «Який тип відпочинку ти любиш більше?

Активний (піші або водні походи, спортивні заходи, в тому числі танці, ігри, плавання, гірськолижний туризм, поїздки на квадроциклах, кінний спорт, стрільба) або пасивний (море, пляж, перегляд телевізора на дивані, дружнє чаювання на кухні)?

Чому?

». – Відповідь на це питання показує картину організації життя самою дівчиною. «Ти коли-небудь захоплювалася спортом на професійному рівні?

Які досягнення ти маєш на даному напрямку? ». “Яка музика тобі подобається?

Улюблена пісня на даний момент? ». – Те, що ми слухаємо – це те, що резонує зі звучанням струн нашої душі, тому дане питання дівчата сприймають як зацікавленість своєю особистістю. «Чи любиш ти читати книги? В оригінальному паперовому вигляді або в електронному?

Якому жанру літератури віддаєш перевагу?

Яку останню книгу читала?

Чи мріяла коли-небудь написати свою? Про що б вона була? ». «Який жанр фільму тобі ближче?

З участю яких акторів актрис ти найчастіше дивишся твори кінематографічного мистецтва? ». – Можна задати також питання стосовно недавніх новинок, що вийшли в прокат, запитати, як часто дівчина ходить в кіно, сама або з компанією. Далі обговорення цього питання може плавно перейти в розмови про оточення молодої особи. «В якому місяці ти народилася? Твоя улюблена пора року?

». «Чи любиш ти атракціони, чи стрибала колись з парашутом? Хотіла б зробити щось таке, що спровокувало б в твоєму організмі викид адреналіну? ». «Які розважальні заклади припадають тобі більше до душі?» Та ін. Чи знаєте ви?

Всупереч популярному твердженню, протилежності не притягають. Для романтичних і подружніх відносин люди підсвідомо вибирають схожих на себе по зовнішності, індивідуальним якостям, соціальним статусом партнерів. Це доведено вченими з дослідницького університету США в Берклі. Зазначений список питань – це не алгоритм дій, це всього лише орієнтир щодо тем, які можуть бути цікаві дівчатам в процесі знайомства і спілкування з вами. Максимально інформаційний контекст заданий для того, щоб хлопець в процесі спілкування не губився і міг по ходу бесіди задати випливаючі питання або припустити якусь відповідь. Вони також підходять для відтворення і при особистому знайомстві, а оскільки ви зовсім нічого не знаєте про дівчину, і немає можливості прочитати дані анкети, можна запитати абсолютно все, що вас цікавить. Що стосується інтернету, то не варто орудувати об’ємними листуванням протягом тривалого періоду. Коли ви вже розвинули спілкування, можна попросити номер телефону дівчини і домовитися про зустріч з нею одним з нижчезазначених способів: «Як ти подивишся на те, якщо я запрошу тебе на побачення?». «Мені приснився сон, в якому ми з тобою гуляли. Як ти думаєш, це пророцтво? ». «Ти вже знаєш, як проведеш завтрашній вечір? Можу підказати кілька ідей цікавого проведення часу ». «Як шкода, що у нас немає спільних знайомих. Тоді мені не довелося б просити номер телефону у тебе самої, я б давно його роздобув. Але якщо вже так вийшло, що не здійсниш ти моє прохання? ». «Для повного щастя мені не вистачає твого номера телефону, щоб дізнатися, наскільки милим твій голос. Будь добра, ощаслив мене ». Оригінально попросити номер телефону у дівчини можна і особисто для того, щоб організувати другу і третю зустрічі. Напевно вона буде приємно здивована такими словами. Важливо!

Якщо ви хочете зацікавити дівчину в інтернеті, зверніть увагу на заповнення свого профілю, вкажіть свої інтереси, місце навчання, роботи, хобі, інші переваги. Не викладайте занадто відверті фото з «кубиками» свого тіла, тим більше з іншими дівчатами, а розкривайте більше свою особистість. Як розговорити співрозмовницю. Для того щоб вивести дівчину на розмову, необхідно ставити їй відкриті глибокі питання, на які неможливо дати відповідь «так» або «ні». Істотна і значна частина цього процесу полягає у майстерності уважно слухати співрозмовника і намагатися розкрити те, що стоїть за його словесним контекстом. При цьому дуже важливо спостерігати за мовою рухів тіла, вловлювати тон мови і сприймати те, що залишилося невисловленим. «Який твій найяскравіший спогад з дитинства?». – Як правило, це питання викликає у дівчини посмішку і яскраві переживання про будь-які сімейні свята, поїздки, особистісні надії, мрії, дружбу. Відповідь на це питання напевно торкнеться деяких фактів біографії вашої співбесідниці – про батьків, інших членів сім’ї, про те місце, де вона виросла. «Якби тобі дали можливість змінити щось у своєму житті, що б це було?». – Чи відображає стан людини, його статус і сутність, ступінь самореалізації, а також можливі слабкості, надії, незадоволені мрії, бажання, жалю. «Чим ти найбільше пишаєшся у своєму житті?». – Дівчині надається можливість поділитися з вами своїми успіхами і досягненнями, встановлених пріоритетів в житті. «В якому місці на планеті ти хотіла б найбільше побувати?». – Як правило, відповідь на це питання охоплює досвід минулих подорожей, розкриває дух авантюризму людини, якщо такий є. «Якби тобі дозволили залишити собі лише 5 речей, які з них ти б вибрала?». – Досить глибоке філософське питання для XXI століття, оскільки сьогодні всі ми дуже прив’язані до матеріальних цінностей, а визначення всього лише 5 з них покаже, які матеріальні блага людина цінує вище за все. «Ким в своєму житті ти захоплюєшся? Чи є у тебе наставник, кумир, вчитель, просто людина, яка справила великий вплив на тебе і твоє життя?

». – Відповідь на питання дозволить зрозуміти, які особистості надихають співрозмовницю, на кого вона хотіла б рівнятися, чиї дії і риси характеру воліла б бачити в собі, а це багато говорить про її цілі та плани. «З якої причини ти зупинила свій вибір саме на цій професії? Які приємні моменти ти спостерігаєш в своїй роботі?

». – Дана інформація потрібна для того, щоб дізнатися більше про дівчину, її мотивації та амбіції, задоволеності справою, якою вона займається. «Чи є які-небудь навички, які ти хотіла б освоїти?

Якась сфера діяльності, в якій хотілося б себе спробувати? З якої причини ти до цих пір це не здійснила? ». «Якби у тебе була можливість щось змінити в минулому, як би ти вчинила?

Хотіла б ти знати своє майбутнє? ». «При прийнятті будь-яких рішень ти в більшості випадків прислухаєшся до емоцій, серця або логіки, розуму?». Запитуючи дівчину про подібні речі, ви залучаєтесь до пізнання її як особистості, а не тільки як представниці прекрасної статі. Обмінюючись істинними почуттями і думкою, ви створюєте міцний зв’язок, показуючи ваше вміння цінувати і поважати людей. Зближенню посприяє також прохання розповісти про себе якусь смішну історію, яка не викликає у дівчини почуття сорому і провини. Можна також поцікавитися про її ставлення до кар’єри і сім’ї, які чоловічі якості для дівчини найпривабливіші, що найбільше в чоловікові її чіпляє: тактильний (дотик), візуальний (погляд) або словесний контакт (будь то просто звучання голосу або демонстрація розумових здібностей). Чи варто додавати трохи вульгарності. Питання з ноткою вульгарності при знайомстві і першій зустрічі для більшості дівчат недоречні. Тема інтиму передбачає наявність між сторонами довіри один до одного. Труднощі на першому побаченні. Першим і головним етапом у неових відносинах є перше побачення, від успіху або невдачі проведення якого і залежить наявність або відсутність подальших зустрічей. Під час першої зустрічі важливо створити ненав’язливу взаємодію з цікавлячою вас особистістю, але в той же час не перестаратися з мовчанням, виступивши в ролі зануди. зайве занепокоєння через свій зовнішній вигляд, манери і ходу розмови; надмірна скромність в поведінці і відсутність будь-яких активних дій; брак досвіду в плані залицяння; відсутність бесіди, мовчазність і, як наслідок, упущена можливість пізнати дівчину краще; надмірна балакучість. Для того щоб справити враження на дівчину, рекомендується прийти на перше побачення після знайомства в реальності або листування в ВК з квітами (попередньо запитавши, які з них, а також якого кольору її улюблені), подбавши при цьому про свій зовнішній вигляд. Непогано буде зробити дівчині гарний, але не банальний комплімент, вести себе при цьому слід спокійно і стримано, але досить впевнено. Бути галантним і чемним теж не завадить: не забудьте притримати вхідні двері ресторану, кафе або іншого закладу, куди ви попрямували разом, пропускаючи даму вперед; зніміть і здайте в гардероб верхній одяг дівчини (якщо зустріч проходить в холодну пору року); відсуньте і присуньте стілець біля столика. Представниця прекрасної половини людства повинна відчути, що за нею доглядають, домагаються її уваги і розположення. При реальній зустрічі можна більш детально розвинути теми, яких вже торкалося листування або попередні розмови, використовувати арсенал більш серйозних питань. Можна також запитати про її ставлення до сюрпризів, несподіванок, чим її можна було б здивувати. Відповідними місцями для першого побачення є парки, сквери (при сприятливих погодних умовах), лавочки, альтанки, кафе, ресторани, виставки, кіно, театри. Після відвідин останніх вирушайте в кафе або інше схоже місце: там у вас буде можливість не тільки поспілкуватися один з одним, але і обговорити недавнє спільне відвідування заходу. Уникайте клубів, вечірок та інших гучних місць. В кінці зустрічі проводьте даму додому, і якщо дозволяють обставини, можете поцілувати в щічку, а також скажіть, що добре провели час. Питання, від яких варто відмовитися. вік дівчини; кількість хлопців, які у неї були до цього; рівень прибутку; секс. Не варто ставити дурні питання, що йдуть врозріз з правилами спілкування і принципами культури мовлення, а також ті, які стосуються будь-якого негативу. Більшість дівчат при знайомстві не люблять демонстрацію молодою людиною самозакоханості і всезнайства, а також питань тільки про них самих і мінімум інформації про хлопця. Корисні поради. На закінчення пропонуємо ознайомитися з корисними рекомендаціями, які допоможуть вам не тільки познайомитися з дівчиною, а й зацікавити її своєю особистістю: Зацікавити дівчину ви можете, задаючи їй не стандартні, а веселі, з зачіпкою, іноді провокаційні грайливі питання. Задавайте питання таким чином, щоб це було схоже на діалог, а не на інтерв’ю, наприклад: «Я люблю дивитися серіали. А ти?”. Не частіть з питаннями: в процесі бесіди вони не повинні звучати в порядку один за іншим. Дотримуйтесь логічної паузи, дайте своїй співрозмовниці час на те, щоб подумати і відповісти на питання. Застосовуйте відповідь з метою розвитку подальшої бесіди, коментуючи відповіді дівчини, висловлюючи свою думку на будь-якоий рахунок. Можна розповісти випадок з життя, що стосується даної теми, при цьому давши можливість і вашій співбесідниці задати її питання щодо вас. Дотримуйте логічну послідовність питань відповідно до теми розмови, що розвивається природним чином. Це не співбесіда, де потрібно вміти швидко переключатися з однієї теми на іншу. Охопити інший предмет розмови можна за допомогою плавного переходу і допоміжних питань. Не зображайте награний інтерес, запитуйте те, що перетинається і з вашими уподобаннями теж. Задавайте питання, на які самі можете дати відповідь. Напевно дівчина запитає і про ваше ставлення до даної теми. Не будьте занадто серйозним: почуття гумору – це одна з якостей, найбільш цінних для жінок в чоловіках. Неординарні прикольні питання, смішні жарти під час розмови відмінно розряджають обстановку, роблячи атмосферу більш дружелюбною. Ваша мова повинна бути грамотною, а тому перед тим, як починати розмову, переконайтеся в правильності використання відмінків і наголосів. Підвищуйте свою мовну культуру, більше читайте, розширюючи свій словниковий запас, не користуйтеся надто незрозумілими фразами і складними професійними термінами, коли це недоречно. Під час розмови з дівчиною використовуйте відкриті жести «мови тіла»: не ховайте долоні і не схрещуйте руки, дивіться в очі співрозмовниці (але не занадто довго), а не на всі боки або в телефон, щиро при цьому посміхайтеся. На перших побаченнях намагайтеся не сперечатися, відкрито висловлюючи свою незгоду щодо будь-якого явища. Це надасть подразнюючий ефект на дівчину і небажання спілкуватися далі. Можна злегка посміхнутися, тактовно сказавши: «А я думаю інакше, але поговоримо про це пізніше». Це не тільки не засмутить дівчину, але і зацікавить її. Не використовуйте на перших порах ласкаві слова і ніжності, робіть акцент на імені. Тактильний контакт повинен виражатися дуже акуратно і обережно: це може бути легкий дотик до руки або талії дами, але ніяк не міцні обійми, вільне розміщення своєї руки на її плечі, тим більше на нозі або спині. При цьому дані руху повинні бути повільними і плавними, різкість і напористість в даному питанні лише налякають дівчину. Для успіху в якій-небудь справі необхідно викликати інтерес у опонента, роблячи акцент на приємних і затягаючих, а не напружених, які лякають і викликають збентеження темах. Знаючи основні, доповнюючі або конкретизуючі цікаві питання для дівчини, зазначені в цій статті, будь-який представник сильної половини людства зможе з легкістю підтримати розмову з привабливою для нього особистістю і добитися продовження спілкування з нею в майбутньому.


які питання задати дівчині при знайомстві

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

ищу молодого парня новосибирск

мужской фистинг и страпон

балашовер знакомства